De Spaanse Tam·Tam is elke maand online te lezen via deze website, onze hoog gewaardeerde Facebookpagina, op Twitter en op Instagram. Door deze combinatie heeft De Spaanse Tam·Tam op dit moment een leesdichtheid welke gelegen is tussen 45/50.000 unieke lezers per maand en is daarmee op dit moment, met stip, het best gelezen Nederlandstalig online magazine in Spanje!

Wij zijn geen advertentiepagina
Omdat wij op de eerste plaats een online magazine zijn, en dus geen advertentiepagina, houden wij het aantal advertenties beperkt én gevarieerd. Wij denken dat dit in het belang is van de adverteerder, want een advertentie valt nu eenmaal meer op als deze niet omringd wordt door andere advertenties en de pagina niet bomvol staat met soortgelijke bedrijven. Maar het is zeker ook in het belang van de lezer, die online een magazine leest waarin hij of zij daadwerkelijk iets kan lezen. Door online te verschijnen kunnen wij werken met vriendelijke advertentietarieven die in de meeste gevallen meer dan 60% lager zijn dan u op dit moment gewend bent, maar meteen wél veel meer lezers bereiken.

Advertorial
Heeft u behoefte om meer uitleg of informatie te geven over uw product of dienst? Dan is een advertorial, een advertentie in een redactioneel jasje, de perfecte keus. Uiteraard helpt onze redactie u bij het opmaken van uw advertorial. Wij zorgen ervoor dat u duidelijk herkenbaar bent met uw logo of packshot, maar verder lijkt de pagina op een van onze reguliere redactiepagina’s. Uw boodschap krijgt op deze journalistieke manier serieuze aandacht. Uw advertorial wordt op maat gemaakt, zodat de toon en vormgeving passen bij uw bedrijf of organisatie, maar ook binnen ons magazine.

Bannerplaatsing
Wilt u voordelig maar toch opvallend adverteren? Denk dan eens aan adverteren middels een banner op deze website. Veel lezers bezoeken onze website vanwege de online leesmogelijkheid, waardoor de kans dat uw banner gezien wordt enorm is. Uiteraard plaatsen wij een link naar uw website achter de banner, waarmee direct contact met uw doelgroep reëel is. Tel daar bij op dat u voor een bedrag dat per dag minder kost dan een kopje koffie al gezien wordt door onze online lezers, en u begrijpt dat wij u hiermee een mooi, maar vooral voordelige advertentiemethode bieden. Uiteraard maken wij uw banner graag voor u op als u daar zelf de mogelijkheden niet toe heeft.

Neem contact met ons op
Voor meer informatie omtrent de advertentiemogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier rechts op deze pagina, waarna wij zo spoedig mogelijk terugmailen of bellen.